Tack för att du hjälper oss att förverkliga drömmar för utsatta ungdomar.

Älskar DU secondhand?

Eller är har DU precis vänt din blick hit på grund av miljön?

Är DU en av dem som älskar fräscha kläder?

Gillar DU när det doftar nytvättat?

– DÅ HAR DU HITTAT HELT RÄTT!

Tack för att du hjälper oss att förverkliga drömmar för utsatta ungdomar.

Älskar DU secondhand?
Eller är har DU precis vänt din blick hit på grund av miljön?
Är DU en av dem som älskar fräscha kläder?
Gillar DU när det doftar nytvättat?
– DÅ HAR DU HITTAT HELT RÄTT!

Butiken

som ligger i Kville,  endast fem minuter från Backaplan, på Herkulesgatan 28, är full av härliga, fräscha kläder, väskor, smycken och utvalda prylar och tom några brudklänningar.

Vi äskar att jobba med kläder och har en stor passion för skönhet och vad man passar i. Det finns kläder till alla kroppsformer, vare sig du är man eller kvinna. Vill du ha tips eller råd, passa på att fråga oss, vi finns här för dig.

Nytvättat

är helt sant, vi tvättar och streamar igenom alla plagg, allt för att du som kund ska slippa att gå hem och göra det och de flesta plagg känns verkligen som helt nya igen.

FÄRGKOMBINATIONER

är något vi älskar att passa ihop. När du kommer till oss ska du lätt kunna hitta en tröja som passar med ett par byxor, till det en snygg väska och kanske ett par solglasögon. Kolla in vår Pinterest: DreamStore/Anslagstavla/Klädpalett för inspiration!

Smyckeskollektion i silver till förmån för DreamCenter

Mia Nilsson som arbetar på DreamStore har designat och tillverkat en smyckeskollektion i silver som nu säljs i vår butik. Restful Waters heter kollektionen, som just nu består av två par örhängen. Överskottet som kommer in vid försäljningen går till DreamCenters arbete med att hjälpa utsatta människor i Göteborg. Smyckena tillverkas i Sverige och stöttar DreamStores vision om att bidra till hållbart mode.

Inspirationen till Restful Waters kommer från Psalm 23 i Bibeln, där det står att Gud för oss till vatten där vi finner ro.

Kollektionen har också vuxit fram ur Mias egen erfarenhet av lång psykisk ohälsa, och genom upptäckten att Gud vill vara hennes frid och ankare i livet. I dagens samhälle där många upplever mycket stress och där psykisk ohälsa är vanligt, vill Mia att smyckena ska få uppmuntra till att hitta ro i vardagen. Ett sätt kan vara att hitta platser, kanske i naturen, som ger välmående. Mias egen plats som hon gärna söker sig till är Göteborgs skärgård och klipporna längs havet.

Vill du beställa? Skicka ett mail till restfulwaters@dreamcenter.se eller kom in till oss på DreamStore.

Restful Waters örhänge 1199:-

Foto: Alicia Wennstig
Styling: stylingbyanette

Beautiful Finding örhänge 1599:-

Foto: Alicia Wennstig
Styling: stylingbyanette

Vår miljö

vill vi alla att den ska hålla för framtiden, detta är vårt sätt att bidra.
Att tänka hållbart och långsiktigt och att återanvända är viktiga grundstenar för vår framtid.

REMAKE

är ytterligare något som vi brinner för. Ett plagg som är lite tråkigt kan skapas om och få ett helt annat utseende. Med en fantastisk skräddare i butiken är i princip inget omöjligt. Kanske har du ett par byxor som behöver läggas upp, ett hål i kavajen, eller ett plagg som har fel passform? Det löser vi, utan problem.

Är du en av dem som har kläder eller accessoarer hemma som du tröttnat på, då är det perfekt att ge dem vidare så att de blir till glädje för någon annan. Alla kan vi bidra på något sätt!

CAFÉ

kan du besöka varje gång du är sugen på kaffe när butiken är öppen i en lugn och gemytlig miljö.

Dreamsupport

Önskas ett SAMTAL med en medmänniska?
Tisdagar 13.00–16.00

För att du inte ska missa något, så följ oss på Instagram och Facebook.