Bli volontär med oss!

Vi behöver dig som vill hjälpa och känner att du har mycket att ge. Att jobba med utsatta barn och ungdomar är både spännande och utmanande. Vi ser att nöden i Göteborg är stor och vi längtar efter att få möta den.

Det är tillsammans som vi kan bygga ett starkt nätverk för de unga och på så sätt göra skillnad genom att ge av det vi har. Därför behövs volontärer som brinner för detta.

VI BEHÖVER VOLONTÄRER TILL:

  • Change
  • Happy Friday
  • Fältteam
  • Böneteam
  • Praktiskt team (bak, matlagning, kontor etc.)
  • Läxläsning
  • Matutdelning

Som volontär kan du få hjälpa till med allt från praktiskt arbete i köket eller utdelning av matkassar, till att se, lyssna, visa kärlek och uppmuntra. Det handlar om att vara sig själv! Varje volontär är och kan vara värdefull för någon annan.

Många av de ungdomar som vi möter kallar Dream Center för sitt andra hem. Vi blir en trygg plats där man känner tillhörighet och där man kan få hjälp med det som känns tungt. Det finns alltid utrymme för fler som vill hjälpa och stötta vår verksamhet.

Läs mer om vårt arbete här

Intresserad av att bli volontär?

Om du är intresserad av att bli volontär, så tveka inte att kontakta oss.

Klicka på knappen nedan, fyll i intresseanmälan och vi kontaktar dig så snart vi kan!

Som volontär på Dream Center fick jag se vad det verkligen kunde betyda för ungdomar att få möta vuxna som bryr sig, som ordnar jul när det inte blir någon hemma och som räcker ut en hand när alla andra vänt ryggen."

Emmelie

DreamCenter är med och sår in hopp i dessa ungdomars liv. Och hur livsviktigt är det inte att varje människa får bära på ett hopp? Vi är som en stor familj.”


Erika

Jag vill bli volontär

DC_faltteam

Ge en gåva för framtidstro och hopp!

123-35 16 275

Ge en gåva via Swish

90 03 79-9

Ge en gåva via plusgiro

Stäng menyn